Tränare
p_Regular p_Regular

Neues%20Bildweb1Bild%20610WEB1IMG_7672web1IMG_8021web1Wieger de Boer

Utveckla dig och din häst med enkla och effektiva system.

Keep it simple, säger mångfaldige tyske GP-vinnaren Wieger de Boer. Med sina pedagogiska och moderna träningsmetoder hjälper han nu med framgång svenska ryttare att utvecklas tillsammans med sina hästar.  Wieger är i Sverige en gång i månaden och håller träningar i Stockholmsregionen.
Kom gärna och titta!

Wieger de Boer har hämtat mycket inspiration och kunskap från de framgångsrika holländarna. Hans recept är ridning för tydliga men lätta hjälper - och mycket känsla. Han lär ryttaren rida sin häst i aktivt arbete och samtidigt göra den intresserad och positiv. Enkelt och dynamiskt på samma gång!

Wieger de Boer är en energisk och engagerad tränare, som snabbt lär känna sina elever och deras hästar.  Han välkomnar alla nivåer av ryttare med hästar eller ponnyer. Vid behov rider han även elevernas hästar.  Träningen sker på engelska eller tyska.

Vår tränare har själv ridit mer än 400 Grand Prix:er, varav han vunnit ett 70-tal. 2008 var han den tredje mest framgångsrike ryttaren i Tyskland (efter Isabell Werth och Heike Kemmer).

Webb: www.dressur-deboer.de.